hirdetés

hirdetés

2013. augusztus 29., csütörtök

devizahitel kiváltása forint hitelre kalkulátor online

Ha a következő tanácsot megfogadja, akkor annak a valószínűsége, hogy nem megfelelő kölcsönt vesz fel, kisebb lesz. Kérjen minél több részletes hitelajánlatot a bankok alkalmazottjaitól. Vesse össze ezeket, és nézze át alaposan, melyik hitel kedvezőbb. Minden adat lényeges, hiszen ahol a bank a hitelnél olcsóbb, mint más, lehet, hogy máshol többet számol fel. Példának okáért magasabb a hitelbírálati díj.
devizahitel kiv
áltása forint hitelre kalkulátor
N
éhány ezer forintos különbség a havi törlesztő részleteknél 20 év alatt jelentős összeggé forr össze. Épp ezért nem szabad elbagatelizálni 2000-3000 forint különbséget sem.

A megváltozott helyzetre a bankok is reagáltak. Mivel megszűntek az állami lakáshitel támogatások, ezért a bankok más módon igyekeznek kedvezményeket biztosítani ügyfeleinek. Folyamatosan nézik a hitelpiacot és tesznek lépéseket annak érdekében, hogy az arra érdemesek valamilyen lakáshitel kedvezményhez hozzá tudjanak jutni. A régi kedvezményes hitelhez olyanok tudtak hozzájutni, akik még nem töltötték be a 35. életévüket és gyermektelenek. Akik már családot alapítottak, azoknál az életkor 10 évvel kitolódik. Nem kellet hozzá ingatlan fedezet és alacsony önerővel is igénybe lehetett venni. Nagyon ki kell tenniük magukért a bankok, hogy ehhez hasonló ajánlatokkal tudjanak  kecsegtetni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése