hirdetés

hirdetés

2013. augusztus 19., hétfő

hitel visszafizetési kérelem folyamata és feltételei



Ki ne szeretné a rosszul megválasztott hitelét lecserélni egy sokkal jobbra? Van valaki, akit nem érintenek a megemelkedett fizetési tételek? Váltana egy olyan lakáshitelre, amelyiket már tudna gond nélkül fizetni?


Akik régebben vettek fel kölcsönt, azoknak sokkal rosszabb helyzetük volt, mint azoknak, akik csak mostanság cseppenek bele a hitel világába. A helyzet manapság egy fokkal jobb lett, hiszen a verseny az ügyfelekért megnövekedett. Természetesen van lehetőség a régi hitelt is átváltani egy kedvezőbbre, csak kérdezősködni kell a bankok információs részénél vagy az interneten.
A hitel kiváltása egy másik hitellel megkövetel egyfokú bankközi ismereteket. Teljesen laikusan ne vágjunk bele, hiszen az lehet, hogy jól hangzik, hitelkiváltás, de azért ennek is meg lehetnek a buktatói. A lakáshitelt ki lehet váltani jelzáloghitellel. Amennyiben az eredeti hitelben nincs jelzálog, akkor ezt a jelzálogot arra az ingatlanra terhelik, amely miatt az eredeti kölcsön fel lett véve. Esetleg más lakóingatlant is elfogadnak.
hitel visszafizetési kérelem folyamata,hitel visszafizetési kérelem feltételei
A l
ényeg, hogy csak azoknak van lehetősége váltani és könnyíteni életükön, akik nem halmoztak fel törlesztési hátralékot. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése